A neves Wondery podcast stúdió és hálózat leigazolta N’Jeri Eatont. Az Ő felvételével jelentősen bővíteni kívánja csapata potenciálját. A podcast- és dokumentumfilm-iparban erős háttérrel rendelkező Eaton eddig a Netflixnél és az Apple Podcastsnál töltött be jelentős pozíciókat. A Wondery új, limitált sorozatokkal foglalkozó koprodukciós vezetőjeként Eaton a külső együttműködések felügyeletéért és több műsor menedzseléséért lesz felelős a koncepciótól az adásba kerülésig.

N’Jeri Eaton szakmai útja a podcast és a dokumentumfilmek területén tevékenykedő alkotók fejlesztése, producerkedése és támogatása körül forgott. Mielőtt csatlakozott a Wonderyhez, Eaton kulcspozíciókat töltött be a legnagyobb médiaszervezeteknél. 2021-ben csatlakozott a Netflixhez, ahol az audió részleg vezetőjeként felügyelte a streamingszolgáltató podcast stratégiáját az eredeti filmek, sorozatok és alkotók támogatása érdekében. A Netflixnél töltött időszaka előtt Eaton egy évet töltött az Apple Podcastsnál, ahol döntő szerepet játszott az alkotóknak szóló podcast-előfizetési program elindításában.

Eaton pályafutása során négy évet töltött az NPR-nél is, ahol a programvásárlásért felelős vezető menedzserként dolgozott. Az NPR-nél kiemelkedő teljesítményt nyújtott az új tehetségek, partnerségek és tartalmak felkutatásában, amelynek eredményeként olyan elismert produkciók születtek, mint a Peabody-díjas „Believed”, a Pulitzer-díjra jelölt „White Lies” és a Pulitzer-díjas „No Compromise” című oknyomozó podcast. Az NPR előtt Eaton tartalomfejlesztési és kezdeményezési menedzserként dolgozott az Independent Television Service (ITVS) nevű szervezetnél, amely dokumentumfilmeket finanszíroz és mutat be a közszolgálati televízióban a PBS és az American Public Television gondozásában.

Eaton elmondta, hogy döntése, hogy csatlakozik a Wonderyhez, abból az elköteleződésből fakad, amit a vállalat mutat a történetmesélés iránt. A Wondery olyan lenyűgöző podcastok készítéséről ismert, mint a „Dirty John” és a „Harsh Reality”, és méltán szerzett nagyszerű hírnevet az iparágban. Új szerepkörében Eaton nemcsak a már meglévő partnerekkel, például a Bloomberggel való együttműködést folytatja, hanem új partnerségeket is keres, hogy tovább növelje a Wondery hatókörét és sikerét.

N’Jeri Eaton a bostoni Emerson College-ban szerzett alapdiplomát film/mozi/videó szakon, ami megalapozta a történetmesélés és a vizuális média iránti szenvedélyét. Eaton tovább képezte magát, és a Berkeley Egyetem újságírás, dokumentumfilm és videó szakán szerzett mesterdiplomát, megszilárdítva ezzel a nem fikciós történetmesélés területén szerzett szakértelmét.

Eaton jelenleg Los Angelesben él férjével és macskájukkal, Rube Goldberggel.